sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă, după meciul cu Dinamo: „Terenul a fost moale, e normal să fie mai complicat”

Costel Gâlcă a apreciat jocul adversarilor și nu s-a ferit să îl critice pe cel al echipei sale. Antrenorul celor de la CSU Craiova vrea mai multă atenție în defensivă, iar Maldonado a greșit, din nou, făcând lucrurile tot mai complicate pentru olteni. Dinamoviștii nu doar că au profitat de gafele din apărarea alb-albaștrilor, dar au reușit să îi blocheze foarte bine pe fotbaliștii din atacul trimis în teren de Gâlcă.

O echipă care joacă mult pe contraatac, cred că și începutul meciului a fost decisiv pentru prima repriză, cel puțin. Am primit gol imediat după ce startul jocului. Nici mingea nu a fost trimisă unde trebuie, am făcut pressing, apoi ne-au prins descoperiți, a avut timp atacantul să se întoarcă și am primit golul. Al doilea gol, tot după o deviere a noastră, a lui Maldonado. N-am reușit în repriza a doua să fim puțin mai limpezi la minte, să putem să găsim spațiile necesare, să venim cu multe centrări. Am mai avut și acea bară în prima repriză, a lui Mitriță. Mă așteptam să câștigăm și e o lovitură grea pentru noi”, a spus Costel Gâlcă după meciul Dinamo – Craiova.

Antrenorul craiovenilor s-a plâns de anumite aspecte, la finalul partidei, dar nu a vurt să le numească „scuze”. El consideră că a fost încurcat de accidentările neprevăzute, dar și de terenul moale. Fotbaliștii de la CSU Craiova au alunecat pe întreaga durată a meciului. Cei mai afectați au fost Mora și Anzor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bineînțeles, când începi cu accidentări (n.r.- ale lui Paradela și Anzor), normal că-ți încurcă tot, îți dă planul peste cap, dar nu e o scuză. Trebuia să câștigăm, să fim mai clari. Am vrut să venim cu mai mulți jucători de atac, să creăm mai multe acțiuni și să le finalizăm mult mai bine. Muncă multă la antrenamente și mai multă atitudine. Să fim mai organizați și mai pragmatici, astăzi n-am fost. Suntem în etapa a șaptea, îmi doream să plecăm cu o victorie de aici, dar n-a fost să fie. Terenul a fost moale, e normal să fie mai complicat, dar nu e o scuză”, a mai declarat antrenorul.

Politica