sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Andrei Ivan, despre oferta rapidiștilor: „Mă bucură”

Andrei Ivan a fost dezamăgit din mai multe motive, după partida cu Dinamo. Atacantul voia să câștige, dar și să fie titular. El spune că nu îi place să fie rezervă, dar acest lucru este normal pentru orice fotbalist valoros. Acum, acesta speră ca CSU Craiova să își revină, în urma primului eșec din acest sezon. Trupa din Bănie este încă pe primul loc în Liga 1, dar Dinamo se apropie destul de periculos.

Rapid vrea să îl transfere pe Andrei Ivan, iar jucătorul a ezitat să răspundă la întrebările legate de acest subiect. El a spus doar că îl bucură interesul altor formații, dar momentan joacă pentru Craiova. Marius Șumudică îl așteaptă pe atacant în Giulești, unde situația nu este cea mai bună.

Am luat gol în minutul 1, apoi dintr-o deviere, am înscris și noi, dar nu am reușit să revenim. Suntem foarte dezamăgiți, am avut ocazia de a înscrie din nou contra lui Dinamo. Nu am putut s-o fac, îmi pare rău. Cel mai prost gazon din Liga 1, cred. Dar nu avem ce să facem.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am discutat cu Mister, am revenit după 12 zile, era normal să nu intru titular, am făcut doar 4 antrenamente. Nu-mi place să fiu rezervă, dar trebuie să dovedesc că merit. Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri (n.r.- despre interesul Rapidului pentru el). Mă bucură, dar sunt jucătorul Universității Craiova. Nu pot să răspund în acest moment. Suntem pe primul loc, dar trebuia să câștigăm pentru a ne distanța de locul 2”, a spus Andrei Ivan.

Politica