duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Puppets Occupy Street! 8 zile de poveste, în Bănie

„Îndemnăm publicul să vină de la punctul zero și să meargă cu noi până în Piața Mihai Viteazul”

Puppets Occupy Street promite, anul acesta, 8 zile de magie și spectacol. Evenimentul, desfășurat în perioada 25 august – 1 septembrie, va aduce laolaltă artiști din peste 15 țări, care vor prezenta spectacole special concepute pentru această ediție a festivalului.

Parada de deschidere va avea loc pe 25 august, de traseul tradițional A.I. Cuza – Piața Mihai Viteazul. Organizatorii încurajează publicul să se alăture paradei de la punctul zero și să meargă împreună până în Piața Mihai Viteazul, unde vor fi pregătite multe surprize.

„Începe a XI-a ediție a Puppets Occupy Street, Steampunk Edition. O să avem 8 zile de poveste unde o să vă întâlniți cu artiști din peste 15 țări care vă vor bucura cu spectacole pe care mulți dintre ei le-au construit special pentru ediția acestui festival. Vom pleca în data de 25 august, la fel ca în fiecare an, pe traseul A.I. Cuza – Piața Mihai Viteazul. Îndemnăm publicul să vină de la punctul zero și să meargă cu noi până în Piața Mihai Viteazul. O să avem foarte multe surprize. În zilele 26-31 august vom continua cu ateliere, spectacole, expoziții, concerte, așa că urmăriți-ne. În data de 1 septembrie vom încheia cu aceeași paradă, de la ora 21:00, pe același traseu. Echipa Teatrului Colibri este pregătită pentru o ediție spectaculoasă”, Geo Dinescu, managerul Teatrului Colibri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei dintre voluntari au ales să vorbească și au invitat oamenii la noua ediție a festivalului. Zeci de voluntari și-au unit forțele pentru a concepe un eveniment grandios.

„Anul acesta avem în echipa noastră 60 de voluntari și suntem bucuroși să vedem că tinerii își doresc să participe și să fie activi în activitățile din comunitatea noastră”, a spus Riana, voluntar.

„Suntem foarte recunoscători că anul trecut am avut ocazia să mergem la Gala Tineretului pentru proiectul „Voluntari pentru o vară”, al asociației April Hub. Anul trecum am primit premiul 3”, a declarat Pedra, voluntar.

„Vă așteptăm în toate locațiile Puppets Occupy Street unde așteptăm să vă cunoaștem. Pe această cale, vrem să le mulțumim tuturor voluntarilor”, a concluzionat Tudor, voluntar.

Georgeta Zamfir, partener manager la Cornul Abundenței, și Ramona Mironeasa, membru fondator Asociația „Bucurie pentru viață”, au ținut să sublinieze tot sprijinul pe care îl acordă evenimentului.

„De 15 ani ne implicăm activ în proiecte care vizează copiii. De 3 ani suntem activi în festival alături de cei de la Teatrul Colibri. Campania noastră este „Și eu vreau să învăț” și are ca scop reducerea abandonului școlar și ajutarea celor cu posibilități materiale precare”, Georgeta Zamfir, partener manager la Cornul Abundenței.

„Am plecat cu o misiune, să construim prima tabără pentru copilașii cu afecțiuni oncologice, din Oltenia. Visul nostru s-a împlinit și mâine așteptăm a patra tură de copilași în tabără. Multumim Teatrului Colibri și Puppets Occupy Street pentru tot ajutorul acordat”, Ramona Mironeasa, membru fondator Asociația „Bucurie pentru viață”.

Festivalul Puppets Occupy Street dă peste cap traficul în Craiova

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, pe pentru desfăşurarea animaţiilor stradale ce vor avea loc în cadrul proiectului „Puppets Occupy Street” – ediţia a XI-a, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri, în zilele de 25 şi 01 septembrie 2024, intervalul orar 18:00 – 24:00 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • – Str. Fraţii Goleşti, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Calea Bucureşti şi intersecţia cu str. A.I. Cuza;
  • – Str. A.I. Cuza;
  • – Str. Popa Şapcă;
  • – Str. Calea Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza;
  • – Str. Arieş, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. Carol I şi intersecţia cu str. Împăratul Traian.

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

”Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulație prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități”, se arată în comunicatul primăriei.  Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.   

Politica