luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Marius Șumudică o vede pe CSU Craiova campioană: „Are șanse mari”

CSU Craiova ocupă prima poziție în clasamentul Ligii 1, iar Marius Șumudică este de părere că oltenii au șanse mari să fie campioni, la finalul acestui sezon. Tehnicianul spune că Alex Mitriță este fotbalistul care le poate aduce titlul alb-albaștrilor. Totodată, antrenorul rapidist subliniază faptul că, dacă Mihai Rotaru vinde vedeta echipei, craiovenii își vor diminua șansele de a fi campioni.

„Dacă Mitriță rămâne la Universitatea Craiova… care este o echipă care are șanse mari prin prisma celor de la CFR, care s-au calificat mai departe, și a celor de la FCSB, care merg cel puțin în Conference… Au șanse mari ca niciodată anul ăsta să ia titlu, prin ceea ce joacă. Au adus un antrenor serios, care îi ține, i s-a dat mână liberă, și-a adus ce a vrut el. Eu cred că dacă Mitriță rămâne, Craiova are șanse să ia campionatul. Dacă Mitriță va pleca șansele scad”, a spus Marius Șumudică pentru Fanatik.

Marius Șumudică este un prieten apropiat al lui Mihai Rotaru. Antrenorul putea să ajungă pe banca alb-albaștrilor, după ce Ivaylo Petev a plecat din Bănie. Chiar patronul celor de la CSU Craiova a recunoscut că i-a făcut tehnicianului o promisiune în acest sens, dar, momentan, oltenii au pe bancă un adevărat profesionist, în persoana lui Costel Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica