miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Se pun în vânzare biletele pentru meciul România – Lituania

Naționala României începe, în septembrie, o nouă ediție a Ligii Națiunilor. Tricolorii vor evolua pe 6 septembrie în Kosovo, iar pe 9 septembrie vor juca pe stadionul „Steaua”, cu Lituania, de la ora 21:45. Biletele pentru partida cu lituanienii vor fi puse în vânzare online, marți, 20 august.

Prețul biletelor va fi de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul este de 500 lei”, după cum anunță FRF.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Federația se așteaptă ca românii să meargă în număr cât mai mare și să îi susțină pe tricolori, din mai multe motive. România a făcut o figură frumoasă la EURO 2024, Mircea Lucescu s-a întors la națională, iar „Generația de suflet” poate profita chiar de Liga Națiunilor pentru a ajunge la Campionatul Mondial. Este un prim pas către un nou turneu final.

Politica