duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Tânără polițistă din Gorj, decedată într-un accident, va fi înmormântată luni

Un mesaj emoționant a fost transmis de unul dintre foștii colegi ai Robertei de la Școala de Agenți de Poliție

Roberta, o tânără agentă de poliție în vârstă de 21 de ani, a murit în urma unui accident rutier. Fără să aibă nicio vină, într-o fracțiune de secundă, viața ei s-a oprit brusc. Într-o curbă la dreapta, pe un carosabil umed, o semiremorcă a derapat și a pătruns pe sensul opus, lovind autospeciala condusă de tânăra polițistă.

Tânăra era originară din Roșia de Amaradia, Gorj, și era studentă la Universitatea din Craiova, la secția Relații Internaționale. Roberta visa să aibă o carieră în poliție și, după finalizarea liceului, a urmat Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, pe care a absolvit-o în noiembrie 2023.

Înmormântarea polițistei va avea loc luni

Edilul Localități Roșia de Amaradia a anunțat, pe pagina de socializare, data și locul, unde va fi înmormântată tânăra polițistă care a murit într-un cumplit accident de circulație.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Luni, 19 august 2024, cine doreste să participe la conducerea pe ultimul drum a Robertei (polițista noastră decedată în ultima misiune), o poate face cu plecarea de la fostul domiciliu (Dealu Rosu, comuna Rosia de Amaradia), la cimitirul din Rosia de Jos, unde va fi înmormântată cu cinste, prețuire și onor militar. Primăria Rosia de Amaradia și întreaga comunitate își exprimă pentru familia indoliată, acum în momente de grea încercare și durere nemăsurată, regretul la trecerea în neființă a Robertei Ungureanu. Sincere condoleanțe! Niciodată nu o vom uita, noi, comunitatea îi vom păstra o eternă amintire. Dumnezeu să o aibă în pază!” a transmis Liviu Cotojman, primarul localității Roșia de Amaradia.

Mesajul trist postat de un coleg

Un mesaj emoționant a fost transmis de unul dintre foștii colegi ai Robertei de la Școala de Agenți de Poliție, conform Gorj Express.

„Trist, insă adevărat!….Ultima misiune. Roby, nu pot sa îmi imaginez cum de s-a putut întâmpla una ca asta! Nu am cuvinte pentru a descrie suferința pe care ai lăsat-o multora în suflete.. Tu, o persoană cu suflet mare, o persoană care, de fiecare dată, ai fost prezentă peste tot, indiferent de situație, cum ai putut trece prin așa ceva? Este tragic să primești o veste ca aceasta, despre un om ca tine. Îmi amintesc cum în urma cu 7 ani pășeam încrezători pe ușa aceleiași clase, loc în care am adunat multe amintiri, acolo unde aspiram spre un viitor promițător… viitor care s-a spulberat!

Când îmi amintesc de tine, Roberta, mă gândesc la omul pe care te puteai baza, la persoana pe care o puteai apela să îi ceri un sfat, in momentele dificile, fapt pentru care ai lăsat un gol imens in urma ta! Când mă gândesc la „Ultima misiune” , mintea îmi fuge la prima noastră zi în *Școala de agenți de poliție*, felul în care ne-am pornit la drum, și fotografia pe care ai făcut-o în primul peco, acolo unde ai zis ” – Am ajuns s-o facem și pe asta!”…TRAGIC. Sunt sigur că indiferent de ce s-a întâmplat, sufletul tău o să ajungă într-un loc sfânt, întrucât ai fost și vei rămâne un înger! Este dureros să pierzi un om în care aveai baza, un om care nu lăsa baltă pe nimeni! Indiferent de situație, sunt convins că ne vei fi alaturi de acolo de sus! Bunul Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace!”.

Tânără polițistă din Roșia de Amaradia, Roberta Ungureanu, a decedat în timp ce se afla în misiune. A murit în autospecială de poliție care a fost lovită de semiremorca unui TIR care a derapat pe carosabilul umed. Gorjeanca se alăturase recent forțelor de intervenție ale Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

„Ultima misiune pentru Roberta… Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta. Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani. Din păcate gradul de protecție pe care „autospeciala” de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim… Drum lin către îngeri Roberta!!!!”, a transmis Sindicatul Europol, pe Facebook.

Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov sunt profund îndurerați de pierderea tinerei colege. Își îndreaptă rugăciunile către familia îndurerată, căreia îi transmit condoleanțe și întreaga susținere.

„În această după-amiază, pe DN13, în zona Pădurea Bogății, din județul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și o autospecială de poliție. La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

Primele date, obținute de la fața locului, indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroșat autospeciala la volanul căreia se afla o tânăra agent de polițe, în vârstă de 21 de ani.

Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viața. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt profund îndurerați de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, față de care transmitem condoleanțe și întreaga noastră susținere!”, transmite IPJ Brașov.

Politica