marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Robert Sighiartău, coordonator la PNL Dolj

Parlamentarul bistrițean Robert Sighiartău va coordona filiala Dolj a Partidului Național Liberal (PNL).

Decizia a fost luată într-o ședință online a Biroului Politic Național al PNL.

Surse politice din PNL au confirmat, pentru știripesurse.ro, că în cadrul acestei întâlniri au fost luate decizii importante privind reorganizarea conducerii mai multor filiale județene care au avut rezultate sub media partidului la locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, potrivit sursei citate, conform deciziilor adoptate, mai mulți lideri liberali vor prelua coordonarea filialelor județene după cum urmează: Daniel Buda va coordona filiala PNL Bistrița, Robert Sighiartău a fost desemnat pentru a prelua conducerea filialei PNL Dolj; Nicoleta Pauliuc va coordona filiala județeană Galați; Mircea Roșca a fost numit președinte interimar al organizației PNL Prahova; Laurențiu Leoreanu va ocupa poziția de președinte interimar al organizației PNL Neamț; Hubert Thuma va coordona filiala PNL București.

Pe de altă parte, conform news.ro, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL a declarat că înainte de a desemna candidații pentru alegerile generale, filialale care au avut rezultate slabe la locale vor trebui să se consulte cu conducerea partidului.

”Nu vor trebui să-şi valideze liste împreună cu conducerea, ci vor trebui să poarte o discuţie iniţială, înainte de demararea acestei proceduri de desemnare a candidaţilor, cu conducerea partidului. Asta înseamnă că ele vor fi ajutate pentru a lua măsuri cât mai bune şi a se pregăti campaniei electorale care urmează”, a spus Stroe.

Politica