joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă nu e încă mulțumit de jocul echipei și cere transferuri: „Trebuie să alegem cu atenție”

Costel Gâlcă a fost mulțumit de rezultatul din meciul cu Sepsi, dar jocul elevilor săi nu l-a încântat, în totalitate. Antrenorul voia ca alb-albaștrii să rezolve partida mai repede. El l-a lăudat pe Alex Mitriță, dar a subliniat și evoluția foarte bună a lui Luis Paradela. Tehnicianul trupei din Bănie consideră că a făcut mutări bune în această vară, dar încă așteaptă întăriri din partea lui Mihai Rotaru.

Puteam să închidem meciul la acea ocazie a lui Mitriță. Se desfăceau și mai mult, lăsau spații mai mari. Sepsi este o echipa agresiva, vine cu multe centrări, așa ne-au dat și golul. Ne-au dominat, dar pe noi ne interesa să profităm de spațiile avute. Din păcate nu am avut liniștea să temporizăm jocul. Mitriță este un jucător cu mare calitate individuială de invidiat. Face diferența în fotbalul românesc. Paradela e un jucător personalitate foarte mare, ajuta foarte mult echipa.

Sper ca și ceilalți să se integreze mai repede. Koljic a iesit accidentat, a luptat cât a putut el, dar n-a fost să fie. E început de sezon, mai vorbim peste vreo zece etape. Echipa mea trebuie să aibă mai multa omogenitate, să crească și din punct de vedere fizic. Bancu e un jucător foarte inteligent, are tehnica foarte bune, poate juca și mijlocaș. Am avut mai mult timp mingea cât a fost el în teren. Sper ca Ivan să intre cu grupul săptămâna viitoare. Mi-aș fi dorit și mâine să vină cineva (n.r. – transfer), dar trebuie să alegem jucătorii cu atenție”, a declarat Costel Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oltenii au fost inspirați cu transferurile din această vară. CSU Craiova s-a întărit și o mare parte a fotbaliștilor aduși au reușit să se impună. Luis Paradela și Oshima sunt deja titulari. Sierra și Mora își fac și ei loc printre alb-albaștri, în timp ce Silviu Lung Jr. a avut ghinionul să îl prindă pe Laurențiu Popescu într-o formă de excepție.

Politica