vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Tensiuni între fani și conducerea clubului CSU Craiova

Clubul CSU Craiova a emis un comunicat prin care le atrage atenția mai multor suporteri în legătură cu faptul nu vor mai avea ocazia să păcălească organizatorii, în timpul meciurilor de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Reacția a venit după ce au fost foarte multe cazuri în care s-a încercat accesul fraudulos în arenă.

Pentru că la ultimele două meciuri disputate pe Stadionul „Ion Oblemenco” au fost foarte multe cazuri în care s-a încercat accesul fraudulos în arenă. În speță, au fost persoane care nu aveau dreptul la abonamente speciale (Family-Stand/Senior), dar dețineau astfel de abonamente, Universitatea Craiova le oferă posibilitatea tuturor celor care dețin astfel de abonamente să și le preschimbe până pe data de 16 august”, anunță CSU Craiova, despre mulți dintre suporterii ei.

Este prima dată când clubul lui Mihai Rotaru ia o poziție atât de dură, la nivel declarativ, față de fani. Oltenii au ținut mereu să aibă stadionul plin, dar patronul clubului nu e dispus să lase oamenii să intre pe baza unor bilete sau abonamente expirate sau false.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica