vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Genți și portofele, de aproape 3,8 milioane de lei, confiscate în PTF Bechet

Peste 200 de genți și portofele care purtau însemnele unui brand de lux, dar care prezentau suspiciuni de contrafacere au fost confiscate de polițiștii de Frontieră din Bechet. Dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, ar fi valorat aproape 3,8 milioane lei, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Dolj.

“În Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 60 de ani, care se afla la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Turcia.

Șoferul transporta piese de mobilier din Turcia pentru Germania și Franța, conform documentelor de însoțire a mărfii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu ocazia efectuării controlului asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit în compartimentul de marfă al semiremorcii mai multe cutii de carton ce conțineau articole de marochinărie.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea de 245 genți și portofele, toate purtând însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 3.777.900 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost indisponibilizate de către lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Bechet, în vederea continuării cercetărilor”, potrivit Poliției de Frontieră Dolj.

Șoferul turc e cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Politica