luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Biciclist decedat pe un drum din Oltenia. A fost lovit de mașină

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Caracal, și-a pierdut viața în timp ce mergea pe bicicletă. El a fost lovit de o mașină și nu a mai putut fi salvat. Incidentul a avut loc în această dimineață, pe Drumul Județean 604, în afara localității Vișina, din județul Olt, după cum explică oamenii legii.

La data de 9 august 2024, în jurul orei 05:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 604, în afara localității Vișina, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, respectiv un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat”, informează polițiștii.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica