luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Un român din Italia, amendat imediat după ce a venit acasă, în concediu

Un român din Italia abia întors în România, în concediu, s-a gândit să facă o curățenie generală în locuința sa din Piatra Neamț. El s-a trezit cu o amendă usturătoare după ce a dus la platformele de de colectare a deșeurilor lucrurile de care dorea să scape. Poliția Locală i-a aplicat acestuia o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Curățenia pentru unii cetățeni presupune împrăștierea de deșeuri pe unde se poate, «din respect pentru semeni și pentru un oraș curat»! Un bărbat din Piatra Neamț a fost sancționat contravențional cu 2.000 de lei, după ce a depozitat pe lângă sheltere zeci de obiecte de îmbrăcăminte, mobilier și tot felul de lucruri care nu îi mai făceau trebuință. Persoana în cauză le-a spus polițiștilor locali că are o casă în proximitate și fiindcă tot a venit din Italia să-și petreacă concediul s-a gândit să facă și o igienizare a respectivei locuințe. Sancțiunea s-a aplicat pentru încălcarea H.C.L. 228/2021, art. 2, lit. a, iar deșeurile au fost ridicate și transportate la un depozit special”, a transmis, pe Facebook, Poliția Locală Piatra Neamț.

Românul a vrut să facă o simplă curățenie. El a fost observat de polițiștii locali, în urma monitorizării camerelor de supraveghere amplasate la shelterele din zona blocului B01 de pe strada Obor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica