vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Cuplul Bianca și Robert dați afară de la Insula Iubirii. Pisicii sunt de negăsit

Cuplul Bianca și Robert, participanți în sezonul 8 la emisiunea Insula Iubirii de pe Antena 1, au fost eliminați din emisiune. El este din Craiova și ea din București. În ediția specială de ieri seară, prezentatorul Radu Vâlcan, a anunțat că perechea formată din Bianca Mitroi și Robert Braia sunt eliminați.

Cea care va părăsi Insula Iubirii în această seară, împreună cu partenerul ei, este Bianca, în seara aceasta vei părăsi Insula Iubirii”, a spus Radu Vâlcan.

Bianca a schițat un zâmbet. Aceasta a spus că știa că va urma acest moment.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Eu continui să fiu un om sincer. E o furtună în interiorul meu. Vreau doar să mă rog ca să se domolească ca să pot să mă țin de promisiune”, a spus ea la aflarea veștii că va pleca acasă.

Aceasta considera că testul ar fi trebuit să continue pentru ea, deoarece, atunci când a pășit pe Insulă, a spus că acordă o șansă. Poate că șansa s-a pierdut, a spus Bianca, însă dorea ca testul să continue pentru ea, pentru sufletul ei, pentru recunoașterea ei, pentru vindecarea ei și pentru a deveni un om nou.

Pisicii pe care Robert i-a aruncat pe geam, sunt căutați în continuare de către Bianca.

Ei sunt Marty și Mishu ,,dispăruți” de 8 luni în Craiova sau pe lângă …mai fac un apel la voi , mai ales la cei care au văzut. INSULA IUBIRII și cunosc CAZUL ! În inima mea mai există speranțe minime , dar Dumnezeu comunică prin oameni”, a postat Bianca Mitroi, fostă concurentă la Insula Iubirii.

În urma incidentului povestit la emisiunea TV, Poliția din Dolj s-a sesizat din oficiu și îl cercetează pe tânărul craiovean care ar fi fost implicat în dispariția motanilor. La ceremonia focului, Radu Vâlcan i-a întrebat dacă vor pleca de pe insulă așa cum au venit, ca un cuplu, sau separat. Robert a răspuns că vor pleca „separat, în căutarea fericirii”. În emisiune a rămas Larisa Mârtan, ispita femeie cu care Robert a interacționat. Și ea este tot din Craiova.

sursa foto: Capital.ro

Politica