duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Incendiu în Vâlcea. Unui pompier i s-a făcut rău

La sosirea echipelor de intervenție, s-a constatat că incendiul afectase o hală de sortare deșeuri de aproximativ 300 mp

În cursul zilei de astăzi, pompierii militari din Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu major produs la o fabrică de mase plastice situată în localitatea Mihăești, sat Stuparei, conform ISU Vâlcea.

Forțe semnificative au fost mobilizate pentru această intervenție, inclusiv echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Secția de Pompieri Govora. La locul incidentului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere la înălțime, o autospecială CBRN și un echipaj SMURD.

La sosirea echipelor de intervenție, s-a constatat că incendiul afectase o hală de sortare deșeuri de aproximativ 300 mp, un utilaj de încărcare și aproximativ o tonă de baloți de rafie cu deșeuri, pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Deși incendiul a fost localizat rapid, el a reușit să afecteze în proporție de 80% hala în suprafață de 400 mp și a ars aproximativ 250 mp de deșeuri, dezafectând mai multe utilaje industriale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident, iar riscul de extindere la proprietățile învecinate a fost eliminat. Pompierii au reușit să localizeze incendiul, lucrând intens pentru lichidarea completă a focarului.

La fața locului au fost asistate medical trei persoane, dintre care una este un cadru militar. Starea acestora nu este gravă, fiind mai mult vorba despre evaluări și măsuri de prevenție.

Se lucrează în continuare la lichidarea completă a incendiului și la evaluarea pagubelor.

Politica