duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Accident între un TIR și două mașini în Dolj

Grav accident în localitatea Brădești din Dolj. Un TIR a intrat frontal în două mașini. Totul s-a petrecut joi după-masă. Șoferul care conducea TIR-ul nu a păstrat distanța față de mașinile din față. Doi bărbați, șoferii autovehiculelor, au ajuns la spital cu răni.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au stabilit că un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, nu ar fi pătrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul ce circula în faţa, a intrat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova şi un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din comuna Brădeşti.

În urma evenimentului rutier, cei doi bărbaţi de 53 şi 59 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica