luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Pugilistele din Bănie, campioane

Pugilistele din Bănie sunt campioane. Fetele au adus orașului patru medalii de aur, trei de argint și două de bronz la Cupa României de Box Feminin.

Astfel, medalii de aur au obținut Eugenia Anghel (categoria 48 de kilograme), Alissa Bușe (categoria tineret – 63 de kilograme), Carla Broncea (tineret – 54 de kilograme), Adina Rotaru (categoria junioare – 66 de kilograme).

„Pe lângă cele 4 medalii de aur obținute de sportivele SCM Craiova la Cupa României de Box Feminin, clubul nostru a mai obținut următoarele rezultate: Silvia Meltzer – 48 de kg – Argint Tineret, Elena Pantelica +81 de kg – Argint Senioare, Angelica Broncea – 60 de kg – Argint Senioare, Andreea Dumitru – 66 de kg – Bronz Tineret, Mădălina Nicolae – 57 de kg – Bronz Senioare”, au anunțat reprezentanții SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cupa României de Box Feminin s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Craiova. Competiția a adunat 155 de sportive remarcabile, inclusiv campioane europene precum Natalia Maria Semeniciuc, revenită de curând de la Campionatul European de Junioare cu o medalie de aur. Nichita Claudia, ultima calificată la Olimpiadă și campioană europeană, și Lăcrămioara Perijoc, viitoarea reprezentantă a României la Jocurile Olimpice de la Paris, au fost doar câteva dintre participantele de elită.

Politica