luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Doljean reținut pentru relații sexuale cu o minoră

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de oamenii legii doljeni pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani. Poliția din Dolj a fost alertată de tatăl fetei că tânărul întreține relații sexuale cu fiica lui de mai multe luni. Băiatul se sustrăgea de la cercetări.

„În fapt, în cursul zilei de 10 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Ișalnița, cu privire la faptul că, în perioada martie-iunie a.c., fiica sa, de 15 ani ar fi întreținut relații sexuale cu un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol asupra unui minor, cercerările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 20 iunie a.c., în urma percheziției domiciliare efectuate în localitatea Ișalnița, la locuința tânărului de 22 de ani, care se sustrăgea de la cercetări, cel în cauză a fost identificat și condus la audieri”, spune IPJ Dolj.

Tânărul de 22 de ani a fost reținut acum pentru 24 de ore pentru viol asupra unui minor. El urmează să fie prezentat instanței de judecată.

Politica