luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Emil Moț a demisionat de la președinția PSD Slatina

Emil Moț, încă primar al Slatinei, a demisionat de la președinția organizației municipale a PSD. Aceasta, după ce a pierdut alegerile pentru Primăria Slatina. Și Emil Popa, secretar executiv al PSD Slatina, dar și vicepreședinții organizației municipale au demisionat.

„Acest gest de onoare survine în lumina ultimelor rezultate politice înregistrate la alegerile locale. Interimatul va fi asigurat de deputatul Marius Iancu, în calitate de președinte, în echipă cu subprefectul Cosmin Floreanu, în calitate de secretar executiv. Slatina are nevoie de oameni asumați, care pot transpune în realitate așteptările politice și pot forma viitoarea echipă câștigătoare.

Este esențial ca noua conducere să aducă un suflu nou și strategii de guvernare locală, care să corespundă cu viziunea social-democrată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, implicarea activă a comunității și transparența decizională vor fi prioritare pentru a recâștiga încrederea cetățenilor”, au precizat reprezentanții PSD Olt.

Emil Moț a pierdut funcția de primar al Slatinei în urma alegerilor din 9 iunie. El a obținut 38,45% dintre voturile slătinenilor. Liberalul Mario de Mezzo a fost ales primar cu 48,97% dintre sufragii.

Pentru Consiliul Local PSD a obținut cele mai multe voturi, însă la diferență mică de PNL: PSD- 39,5%, PNL-39,27%, AUR – 8,36%, USR-Forța Dreptei – 6,85%.

Politica