miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Găsită carbonizată, în pat

O femeie din județul Dolj a murit, noaptea trecută, într-un incendiu care i-a cuprins locuința. Femeia era imobilizată la pat. Avea 73 de ani.

S-a întâmplat în Podari. Incendiul ar fi pornit de la o candelă aprinsă.

„Pompierii doljeni au intervinit cu două autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Podari. La sosirea forțelor de intervenție din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Craiova, ardea generalizat casa. Din informațiile celor de la fața locului se pare ca in locuinta se afla o persoana imobilizata la pat. După efortul depus de salvatori, in interiorul locuintei au găsit o persoană carbonizată. În sprijinul forțelor de intervenție a sosit și o autospeciala care se întorcea de la o altă intervenție și un echipaj SAJ. Incendiul a fost lichidat, iar persoana de sex feminin în vârstă de 73 ani din nefericire a fost găsită decedată”, a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestuia, în incendiu au ars materialele combustibile dintr-un dormitor in suprafață de 12mp și acoperișul pe o suprafață de 40 mp.

Politica