sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mario de Mezzo, primar la Slatina

Liberalul Mario de Mezzo, fost prefect al județului Olt, a câștigat funcția de primar al Slatinei, conform numărătorii paralele

Mario de Mezzo este învingător, potrivit datelor actuale. El a câștigat duelul pentru funcţia de primar al municipiului Slatina în fața primarului în funcţie, Emil Moţ. Au mai candidat Gabriel Dima Buliteanu (Alianţa pentru Unirea Românilor); Cătălin Davidescu (PUSL); Elena Ioţu ( Dreapta Unită USR – Forţa Dreptei); Cristian Văduva (Partidul S.O.S. România).

Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulţumirea lor faţă de o administraţie incompetentă, frustrarea lor faţă de dispreţul cu care au fost trataţi, toate lipsurile pe care eu nu am făcut decât să le pun în lumină au vorbit astăzi prin ştampila de vot. Slătinenii au venit şi au votat cu sete împotriva unei administraţii despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă şi că nu are ce să mai caute în această primărie, iar Slatina şi slătinenii au fost de acord cu mine, unii dintre ei susţinându-mă pe Facebook, alţii dintre ei pe TikTok, alţii dintre ei venind cu mine în partid, alţii dintre ei claxonând pe stradă sau luîndu-mă în braţe sau făcând poze cu mine, dar toţi mergând şi punând ştampila de vot. Le mulţumesc din suflet, este victoria noastră„, a spus Mario De Mezzo, într-o declarație de presă, citat de agerpres.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica