marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Raportul primarului Sasu: peste 92 de milioane față de numai 17 sau 22

Finanțări de peste 92 milioane lei a atras Primăria Ocnele Mari pentru proiecte și lucrări publice, în trei ani. Suma a fost anunțată de primarul Remus Sasu, într-un scurt raport. Candidat pentru un nou mandat, din partea PSD, primarul Remus Sasu menționează că suma este chiar și de patru-cinci ori mai mare decât în trecut.

„Trebuie spus din capul locului că principalul obiectiv pe care l-am avut în acest mandat a fost atins la un nivel nemaiîntâlnit în trecut.

În numai trei ani de zile, am reușit să atragem finanțări pentru proiecte și lucrări publice de peste 92 de milioane de lei, comparativ cu numai 17 milioane în perioada 2016-2020 și 22 de milioane în perioada 2008-2016. Nu se pot face proiecte de mari dimensiuni pentru Ocnele Mari decât prin atragerea unor sume mari de bani de la finanțatorii naționali și de la finanțatorii europeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectele echipei noastre administrative sunt mult mai multe și mult mai convingătoare decât ale altora, acumulând, iată, sume de patru-cinci ori mai mari decât în trecut, într-o perioadă mult mai scurtă de timp”, a declarat Remus Gabriel Sasu, primarul orașului Ocnele Mari.

Politica