luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Impact frontal între un TIR și un buldoexcavator. Unul dintre șoferi era băut

Impact frontal între un TIR și un buldoexcavator în comuna Curtișoara din Olt. Oamenii legii au intervenit, vineri după-masă, la accidentul dintre cele două autovehicule. Șoferul buldoexcavatorului conducea băut.

”Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un buldoexcavator condus de către un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Rotunda de Jos, județul Giurgiu, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un tir, condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, conducătorul buldoexcavatorului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru conducătorul tirului rezultatul fiind negativ, iar pentru conducătorul buldoexcavatorului aparatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a explicat IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica