miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Întăriri pentru Petev. Antrenorul bulgar a primit un jucător nou la antrenamente

Petev continuă să primească întăriri din partea lui Mihai Rotaru. După ce i-a adus antrenorului bulgar doi fundași de națională, patronul alb-albaștrilor a decis să facă o mutare și în ofensivă. Astfel, finanțatorul trupei din Bănie l-a rechemat la echipă pe Alexandru Cîmpanu, extrema care era împrumutată la U Cluj.

FC Universitatea Cluj a încheiat colaborarea cu mijlocașul ofensiv Alexandru Cîmpanu, acesta urmând să revină la Universitatea Craiova, club de la care a fost transferat sub formă de împrumut. În tricoul echipei noastre, Alex Cîmpanu a bifat nouă meciuri, reușind un gol și un assist. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă și îi dorește succes în carieră!”, se arată într-un comunicat al lui ”U” Cluj.

În prima parte a sezonului, mijlocașul ofensiv a bifat 10 meciuri pentru echipa ardeleană, a reușit un gol și un assist. Cîmpanu va primi o nouă șansă la CSU Craiova, unde va trebui să aibă rezultate mai bune decât ale lui Ișfan, un alt fotbalist pe care Mihai Rotaru a plătit o sumă importantă de bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În această iarnă, „U” Cluj s-a mai despărțit de Andrei Miron, Ioan Filip, Elvis Manu, Radoslav Dimitrov și Ovidiu Perianu. Ardelenii au arătat foarte bine în prima parte a sezonului și vor să prindă un loc de play-off, acolo unde se pot întâlni chiar cu CSU Craiova, formație de la care vin mai mulți titulari ai clujenilor.

Politica