luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți: Popescu vrea să fie președinte la CJ și Trușcă primar de Severin!?

PNL Mehedinți pare să scoată la bătaie în campania electorală cele mai grele nume pentru postul de președinte al CJ Mehedinți cât și cel de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, posturi ocupate în prezent de PSD prin Aladin Georgescu și respectiv Marius Screciu.

Surse demne de încredere ne-au declarat că președintele PNL Drobeta Turnu Severin, Daniel Cârjan, viceprimar al Severinului este considerat un fel de ,,mână moartă” în competiția cu PSD –istul Marius Screciu și din acest motiv PNL îl va arunca în luptă de această dată pe Constantin Trușcă.

Trușcă este primar în comuna Șimian, cea mai mare unitate administrativ teritorială din județ, după Severin, edil eficient și gospodar cu mare notorietate în Mehedinți. Aceleași surse ne-au mai dezvăluit că fostul ministru PNL și actual deputat, Virgil Popescu va candida la președinția CJ Mehedinți „Cîrjan e mână moartă la Severin pentru liberali așa că de această dată o să-l vedeți candidat la primărie pe Constantin Trușcă, primarul de la Șimian. Severinenii cunosc foarte bine ce a făcut acest om în câțiva ani pentru Șimian. Are anvergură de primar de municipiu și mari șanse să-l învingă pe Screciu Marius. Președintele PNL Mehedinți, domnul ministru Virgil Popescu, va fi candidat la președinția CJ Mehedinți. Deja au furat startul campaniei electorale domnii Trușcă și Popescu. Au trimis în toate cutiile poștale ale severinenilor felicitări cu calendar pe 2024, cu pozele lor pe ele. E șmecheră mișcarea asta. Sub poza lui Trușcă scrie primar, nu primar la Șimian și sub poza lui Popescu scrie președinte, nu președinte PNL Mehedinți. Asta ca severinenii să știe de pe acum că Trușcă vrea să le fie primar, iar Popescu președinte. Că dacă lucrurile ar fi stat altfel, în Severin, în felicitările distribuite de PNL, alături de Popescu în poză, logic, nu-i așa, ar fi trebuit să apară președintele PNL Severin, Cîrjan, nu Trușcă de la Șimian!”, ne-a declarat o sursă de încredere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor făcute de noi am constatat că în Severin s-au distribuit în toate blocurile calendare din partea PNL, cu poza lui Trușcă alături de Popescu, sub care scria într-adevăr „primar” și respectiv „președinte”.

Iulian Gogonea

Politica