luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr din Dolj încătușat pentru lovire și distrugere

A condus băut un tractor și a intrat cu el în gardul unui doljean, pe un altul l-a bătut și a distrus locuința unei femei. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Ostroveni, Dolj, care a fost reținut de polițiști.

Tânărul e acuzat de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

Problemele au început în toamnă.
„În fapt, în dimineaţa zilei de 15 octombrie a.c., ora 05.31, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că acesta, în timp ce conducea un tractor pe strada Dunării, ar fi provocat distrugeri unui gard din beton al imobilului unui bărbat, din comuna Ostroveni. În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit Poliției Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De sărbători, tânărul a luat-o razna.
„De asemenea, în perioada de 25.12.2023-03.01.2024, tânărul ar fi agresat un bărbat de 55 de ani, din oraşul Dăbuleni, provocându-i acestuia leziuni în zona toracelui şi ar fi provocat distrugeri în locuinţa unei femei, din comuna Ostroveni, prejudiciul creat fiind aproximativ 9.000 lei.
În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, mai transmite IPJ Dolj.
Tânărul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica