joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a pus capăt zilelor, chiar în prima zi a anului

Un bărbat de 69 de ani și-a pus capăt zilelor în prima zi a noului an, aruncându-se în râul Olt de pe Barajul Nord din Râmnicu Vâlcea.

O persoană care l-a văzut a sunat la 112. Pompierii au încercat să îl salveze. Deși intervenția a fost dificilă, au reușit să îl scoată din apă.

„Pompierii militari vâlceni au intervenit cu 2 autospeciale de Interventie și o barcă. La locul evenimentului a fost directionata și o ambulanță SAJ, cu medic.
Persoana a fost extrasă cu celeritate de către echipajele de salvatori și predată echipajului SAJ care a aplicat manevre de resuscitare.
Intervenția s-a desfășurat în condiții foarte dificile și riscante, deoarece nu s-a putut ajunge cu barcă, pompierii fiind nevoiți să improvizeze și să salveze persoana din apa foarte rece cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialelor.
Persoana a început să prezinte funcții vitale și a fost transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SAJ”, potrivit ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din păcate, nu a supraviețuit.

„Este vorba de un bărbat de 69 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, au menționat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Politica