sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu, laude pentru George Pușcaș: „A făcut exact ce trebuie”

George Pușcaș a ieșit în evidență în meciul cu Israel. Atacantul a marcat golul egalizator și a contribuit la calificarea României la EURO 2024. El a depășit o perioadă grea, în care a fost criticat de suporterii naționalei, dar și de mai mulți oameni de fotbal din țară.

Unul dintre contestatarii lui Pușcaș, Sorin Cârțu, a reacționat după golul marcat de atacant. Gloria Craiovei Maxima spune că fotbalistul a făcut exact ce trebuia în partida cu Israel. Și inspirația selecționerului în alcătuirea echipei de start a fost aplaudată de „Sorinacio”.

„Atacantul trebuie să fie pregătit pentru orice decizie. Astea se fac în foarte scurt timp. Foarte bine a făcut aseară. Aici iar am menționat inspirația lui Iordănescu cu titularizarea lui Pușcaș. Chiar dacă nu e un jucător care să mă dea pe spate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a gândit foarte bine, ținând cont că Pușcaș va câștiga duelurile cu fundașii centrali adverși. Nu sunt un mare admirator, dar aseară a făcut exact ce trebuie să facă și uite că ne-a ajutat, la golul doi tot o acțiune a fost, deschidere spre partea dreaptă. Mi-a plăcut tot ce am văzut aseară pentru că au jucat exact ce trebuia.”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport Matinal. 

Politica