duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Dan Șucu, impresionat de atitudinea lui Rotaru: „Are clasă”

Mihai Rotaru a fost prezent în Giulești, la meciul dintre Rapid și CSU Craiova. Patronul formației din Bănie s-a dus încrezător în Capitală, cu speranța că echipa lui va câștiga. Nu s-a întâmplat, chiar dacă înainte de startul partidei s-a întâlnit cu finanțatorul gazdelor și s-a declarat optimist.

Dan Șucu spune că Mihai Rotaru a dat dovadă de fair-play, la final. Cei doi oameni de afaceri au stat de vorbă și au ajuns la concluzia că, CSU Craiova va începe să câștige începând cu etapa viitoare.

„Am vorbit cu domnul Rotaru. Întotdeauna ne face plăcere să ne întâlnim. Este unul dintre patronii extrem de civilizați, care au clasă, cu care ai toată plăcerea din lume să stai de povești. E un tip echilibrat și mereu când vine în Giulești, la fel cum procedăm cu toți oaspeții noștri, mergem și îl salutăm. I-am urat domnului Rotaru, înainte de meci, multă, multă baftă, dar începând cu partida următoare. I-am urat să aibă baftă, dar începând cu meciul următor, a râs și a spus că vorbim după meci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne-am văzut intersectat iarăși după joc. Evident că era dezamăgit. Normal, nu este plăcut să pierzi, mai ales atunci când investești milioane. Și pentru că este un om de spirit, mi-a spus: «Domnule Șucu, e clar, mi-ați urat succes înainte de meci, începând cu meciul viitor… E clar, Craiova o să înceapă să câștige și o să avem mai multă baftă începând cu meciurile următoare. Sunt convins că așa se va întâmpla». Deci, chiar dacă era supărat, a avut prezență de spirit și mi-a dat un răspuns foarte bun, spunându-mi că sigur, cu bafta pe care i-am urat-o de etapa viitoare, Craiova va începe să și câștige partidele. Asta este viața, mergem mai departe, dar există un respect foarte mare pentru domnul Rotaru, din partea noastră, a Rapidului și al meu personal”, a spus Dan Șucu despre întâlnirea cu Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Foto: Captură Digi Sport

Politica