luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Emil Săndoi crede că CSU Craiova are cei mai buni jucători, pe banca de rezerve

CSU Craiova nu stă deloc bine când vine vorba de rezultate. Mihai Rotaru i-a supărat destul de tare și pe fani, când l-a numit principal pe Corneliu Papură. Acum, alb-albaștrii caută să își revină la o formă măcar decentă și să înceapă să adune, din nou puncte, pentru a nu pune în pericol calificarea în play-off.

Emil Săndoi este de părere că CSU Craiova are un lot destul de bun și poate chiar cea mai puternică bancă de rezerve din Liga 1. Fostul selecționer la României U21 consideră că problemele oltenilor sunt legate de continuitate și de faptul că nu reușesc să lege rezultatele pozitive.

Craiova (n.r. CSU Craiova), să știi, crede-mă, și din punctul de vedere al băncii de rezerve pe care o are, are poate cea mai bună bancă din prima ligă. Aici, în comparație cu toate. Mă refer și la FCSB, și la CFR, și la Rapid. La toate echipele din fruntea clasamentului. Deci Craiova, ca lot, are cel mai complet lot și banca cea mai bună din prima ligă. Fluctuații pot să apară oricând. Indiferent ce antrenor este la o echipă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Asta cred că i-a lipsit Craiovei. Constanța până acum. Constanța în rezultate. D-asta n-au reușit să câștige niciodată campionatul, să știi. A fost o echipă care a fluctuat între rezultate foarte bune și nesatisfăcătoare. În momentul de față, este o presiune mare pe umerii tuturor care reprezintă această echipă. Uite, au trecut 30 și ceva de ani de când nu s-a câștigat titlul. Eu îmi aduc aminte că, și în perioada când am reușit eventul, și noi, generația noastră, resimțeam presiunea”, a declarat Emil Săndoi pentru iamsport.ro.

Politica