miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Corneliu Papură, apărat de secund după eșecul din Giulești: „El chiar și-a dorit”

Dragoș Bon spune că CSU Craiova este într-o situație dificilă, pentru că, în ciuda calităților pe care le au jucătorii din Bănie, echipa nu reușește să adune puncte. Secundul lui Corneliu Papură îi ia apărarea directorului tehnic, pe care galeria alb-albaștrilor continuă să îl critice și îi cere demisia de urgență.

,,Nu reușim să adunăm puncte și nici să marcăm. Este foarte dificil. În multe momente i-am pus sub presiune. E greu la cald să fac o analiză, dar ăsta e sentimentul. Avem jucători care au calitate, dar se pare că traversăm un moment foarte prost.  Am avut oportunități, dar jucătorii de atac n-au avut inspirația necesară. E vina tuturor, nu doar a lor. La fotbal, numai următorul meci te poate reabilita. Trebuie să strângem rândurile.

Nu avem timp să plângem. Ivan era supărat pentru că nu a reușit să marcheze. Atacanții trăiesc din goluri. Sper să marcheze în următorul meci.  Doar cu goluri putem face ceva, altfel o să fie mai rău. Eu am fost de la început și am continuat alături de Corneliu Papură. În momentul de față, rezultatele nu sunt de partea noastră. El chiar și-a dorit. Nu este un tip carismatic, dar și-a dorit să reușească. E greu să spun mai multe!”, a completat Dragoș Bon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Peluza Nord nu i-a susținut pe olteni, în Giulești. A fost un protest al galeriei, care l-a somat pe Mihai Rotaru, înainte de meci, să îl schimbe pe Corneliu Papură. Patronul clubului încă nu a oferit o reacție în legătură cu viitorul băncii tehnice.

foto: captură video Facebook/UCVTV

Politica