miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Giovanni Costantino, după meciul cu UTA: „Adrian Mititelu este nervos. Cum să fie?”

Giovanni Costantino nu are o misiune ușoară la FCU Craiova. El a fost adus de Adrian Mititelu să califice echipa în play-off și, doar după două etape, obiectivul tehnicianului s-a schimbat radical. Acum trebuie să îi salveze pe alb-albaștri de la retrogradare.

Antrenorul e conștient de faptul că Adrian Mititelu este nervos după eșecul cu UTA Arad, dar spune că și jucătorii sunt la fel de supărați.

Adrian Mititelu este nervos. Cum să fie? Este președinte și este nervos că am pierdut. Cum poate să fie un președinte? Este nervos. Eu sunt nervos. Jucătorii sunt nervoși. Acel penalty de la 1-0 a schimbat totul. Am luat un fundaș din apărare și l-am dus în atac, am făcut pressing, dar tot am pierdut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuie să lucrăm la greșelile noastre. Dar oricine a văzut că am dominat. Trebuie să câștigăm duelurile. Este foarte dificil să lucrezi. Portarul a ajuns la minge și ulterior atacantul. Nu nai putem face nimic. Nu vreau să vorbesc despre arbitrii, dar și la Iași a fost la fel, și acum la fel. Două situații sunt o dovadă. Nu vreau să facă clubul ceva în privința asta. Vreau ca noi să luăm deciziile corecte în aceste situații”, a spus antrenorul.

Giovanni Costantino a lăsat de înțeles că jucătorii au cea mai mare vină, pentru că nu câștigă duelurile. Tehnicianul spune că nici Guardiola sau Mourinho nu ar putea să facă minuni la FCU Craiova.

Azi ne-am dorit să câștigăm. Ca să câștigăm trebuie să schimbăm unele lucruri. Dacă nu câștigăm duelurile este imposibil. Pot să vină Guardiola, Mourinho, oricine, dacă nu câștigăm duelurile nu facem nimic. În ofensivă arătăm bine. Oricine a putut vedea ce am făcut. În atac suntem foarte buni, dar în defensivă. Dacă vrem ca echipa să aibă un sezon bun, trebuie să nu mai primim multe goluri. Trebuie să lucrăm mai mult”, a mai declarat Costantino.

Politica