vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu l-a vrut pe Emil Săndoi la Craiova: „Am avut ofertă și de la FCU”

Emil Săndoi este liber de contract, dar nu se grăbește să se aventureze într-o nouă experiență, în Liga 1. Se gândește la revenire, dar nu este disperat. Antrenorul spune chiar că a avut o ofertă de la FCU Craiova, unde a fost dorit de Adrian Mititelu. Tehnicianul a refuzat. Totodată, acesta consideră că ar fi complicat pentru el să preia o echipă din străinătate și preferă să antreneze tot în campionatul intern.

Am mai avut oferte, şi de la FCU şi de la alte echipe, şi de afară, dar dacă nu am plecat mai de mult. Nu ştiu dacă mai are rost să plec acum. Nu ştiu dacă mă atrage străinătatea…Chiar aşa cum este campionatul nostru, cu scandaluri, demiteri, cu demisii, cu balamuc, e palpitant. Să văd, sper ca totuşi cel mai târziu în perioada de iarnă să iau o decizie. Îmi e dor de bancă, să fac ceea ce îmi place, a declarat Emil Săndoi.

Despre CSU Craiova, Săndoi spune că nu privește tocmai cu ochi buni ceea ce se întâmplă acolo. Fostul selecționer al României U21 a încercat, totuși, să se abțină și nu a vrut să critice pe nimeni, din respect pentru echipa la care a jucat și a avut atâtea performanțe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot ce se întâmpla la Craiova nu poate să treacă niciodată neobservat de întreaga lume fotbalistică. Eu am decât o legătură sufletească, nu vin cu nişte critici, pentru că nu ar fi fair-play, dar lumea aşteaptă, fiindcă au trecut 32 de ani de când s-a câştigat un titlu. Nu este o situaţie disperată, pentru că, de bine de rău, echipa este pe locul 4, dar e o presiune care s-a creat în timp şi care creşte de la an la an. Generaţia mea a fost ultima care a câştigat titlul, dar şi noi am trecut prin astfel de momente. Pentru că fusese generaţia Maxima, care a câştigat şi titlul şi cupe şi a mers şi în semifinalele Cupei UEFA, iar noi am urmat şi a fost o presiune pe umerii noştri, pentru că trebuia să obţinem cât mai repede un titlu şi am reuşit până la urmă să facem eventul”, a mai spus Săndoi.

Politica