sâmbătă, octombrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Târg de Crăciun la Severin. „Guvernul a recomandat să facem economii, dar sărbătorile de iarnă trebuie marcate. Oamenii se bucură”

Crăciunul va fi sărbătorit și în acest an în Drobeta Turnu Severin. Primăria a început deja montarea iluminatului festiv, care va fi aprins pe 30 noiembrie. În centrul orașului va fi Târg de Crăciun. Nu va lipsi bradul și nici zona dedicată celor mai înflăcărați fani ai lui Moș Crăciun – copiii.

Primarul Marius Screciu spune că deși guvernul a recomandat să se facă economii la bugete, Crăciunul nu poate fi ratat.

„Guvernul a recomandat să încercăm să facem economii și este normal să mai tăiem din cheltuieli, dar toate evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă trebuie marcate. Oamenii se bucură. Noi am organizat aceste evenimente și când a fost pandemie și le vom ține și acum. Este normal ca, la sfârșit de an, să îi bucurăm pe copiii, pe cetățenii noștri, dar și pe cei care doar tranzitează Severinul. Noi am oprit bani de la începutul anului. Vom porni iluminatul festiv, vom organiza târgul de Crăciun, vom amplasa brazi și în cartiere. Toate evenimentele (cu iluminat festiv, târg de Crăciun și ce va mai fi organizat în perioada sărbătorilor) vor costa în jur de 150.000 euro. Aceștia sunt banii pe care i-am prins în buget de la începutul anului, însă este posibil să alocăm o sumă mai mică”, a declarat, conform actualmehedinți.ro, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: arhiva

Politica