luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de mașină la Curtișoara, Olt, a murit la spital. Șoferul fugar a fost identificat de polițiști. Este un tânăr de 30 ani, din orașul Piatra-Olt.

„Intrucât tânăra a decedat la unitatea spitalicească, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, transmite IPJ Olt.

Accidentul a avut loc joi dimineață.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În jurul orei 04:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmitea ieri IPJ Olt.

Politica