luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

,,Legume de Olt“, livrate la domiciliu

Oltenii care vor legume produse de fermierii din județ le pot comanda acasă, telefonic sau online. Aceasta în cadrul unui proiect implementat de Asociatia Tinerilor Fermieri Olt în parteneriat cu 12 fermieri din județ. Plata se poate face cash, on-line sau prin aplicație bancară, iar clienților li se emit bonuri ori facturi.

Prima livrare a și fost realizată.

„Proiectul ,,Legume de Olt“ implementat de Asociatia Tinerilor Fermieri Olt în parteneriat cu 12 fermieri din bazinul Pleșoiu – Strejești – Grădinari, își dezvoltă activitățile și prin livrări de legume proaspete și gustoase la domiciliul sau sediul clienților (persoane fizice, persoane juridice, restaurante, magazine, cantine etc )

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comenzile se pot transmite către noi, prin mesaj la numărul 0745015699.

Un coleg preia comanda, o confirmă telefonic cu clientul și, în cel mai scurt timp, comanda se livrează la domiciliul sau sediul clientului.

Clientul achită contravaloarea legumelor, cash sau on-line prin aplicația bancară.

Pentru persoane juridice se emit facturi fiscale! Livrăm în municipiul Slatina și în localitățile limitrofe! Avem toată gama de legume de sezon! Să consumăm produse românești!”, transmit reprezentanții Asociației.

Potrivit acestora, nu sunt percepute taxe de transport, însă comanda minimă este de 20 de kilograme.

Politica