luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Minoră accidentată în timp ce traversa prin loc nepermis

O minoră de 11 ani, din Craiova, a fost rănită, miercuri, în urma unui accident rutier pe strada Aleea Castanilor, din municipiu.

Potrivit IPJ Dolj, minora nu s-ar fi asigurat corespunzător şi ar fi traversat strada în mod neregulamentar. Ea fost acroşată de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova.

”La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Aleea Castanilor, din municipiul Craiova. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, o minoră în vârstă de 11 ani, din municipiul Craiova, nu s-ar fi asigurat corespunzător şi ar fi traversat strada în mod neregulamentar, fiind acroşată de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova”, spun reprezentanții poliției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la o unitate medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica