luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Circ în Parlament cu Șoșoacă și Simion

Scandal monstru în Parlament între George Simion și Diana Șoșoacă, miercuri dimineață. Cu moțiunea de cenzură împotriva premierului Ciolacu la purtător, liderul AUR s-a dus la Senat pentru a strânge semnături, însă a fost luat cu asalt de fosta sa colegă.

Aceasta l-a acuzat că îi apără pe cei suspectați că au violat o fată de 17 ani la școala de vară a AUR. George Simion, în schimb, susține că scandalul sexual în care este implicat partidul său este doar o diversiune, scrie digi24.ro

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Ăsta are tupeu, băi frate! Ia să vezi… Bună ziua, domnule Simion, de ce ați venit în Senat?

Policlinica Buna Vestire Craiova

George Simion, președinte AUR: Să strâng semnături pentru demiterea lui Ciolacu. Ne trebuie 117 parlamentari.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Dar contra violurilor ce spuneți?

George Simion, președinte AUR: Asta este o minciună a sistemului.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastră să acuze o fată de 17 ani că ea e vinovată, că membrii dumneavoastră au violat-o?

George Simion, președinte AUR: Nu există membri AUR.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Apărați violatorii și vă bateți joc de copii. Nu vă e rușine?

George Simion, președinte AUR: Nu mai mințiți, doamnă. Răspândiți minciuni.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Pleacă de aici, susținător de violuri și de violatori!

George Simion, președinte AUR: Șoșoacă face ce știe – îl susține pe Ciolacu. Pesedisto, pleacă de aici! Pesedistelor, plecați de aici!

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Nu vrem susținători de violatori în sală! Nu vrem susținători de violatori în sală!

George Simion, președinte AUR: Du-te, pupă-l pe Ciolacu!

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: L-ai pupat tu destul!

O fată de 17 ani din Slobozia a mers pe 16 septembrie la spital, unde a spus că a fost agresată sexual în hotelul în care a fost cazată în timp ce participa Şcoala de vară a AUR, organizată la Neptun-Olimp. Partidul condus de Simion a transmis că va colabora cu forțele de ordine și că va pune la dispoziția listele de participanți și imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din hotel. 

Ulterior, Simion a anunţat într-o conferinţă de presă că tot Biroul judeţean al AUR Ialomiţa a demisionat, în urma acuzaţiilor de viol.

Foto: arhivă

Politica