luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Valentin Mihăilă, gata să ducă România la EURO: „Depinde doar de noi”

Valentin Mihăilă a marcat, din nou, pentru România. Chiar dacă a fost rezervă în ultimele două jocuri ale naționalei, fostul jucător de la CSU Craiova a intrat motivat, iar în partida disputată împotriva reprezentativei din Kosovo a înscris golul de 2-0.

Fotbalistul este încântat de faptul că își poate reprezenta țara. El s-a declarat bucuros de faptul că România a câștiga și și-a păstrat locul 2 în clasamentul grupei, în ciuda incidentelor din tribune, care au stopat jocul pentru aproximativ 40 de minute.

Valentin Mihăilă își dorește să ajungă la un turneu final și să joace pentru România la EURO. Pentru acest lucru, jucătorul Parmei știe că tricolorii trebuie să se mobilizeze, pentru a nu depinde de jocul rezultatelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am trăit de pe bancă marea partea a jocului cu intensitate. Bine că nu ne-am ieșit din ritm, am intrat motivați și am reușit să câștigăm cele trei puncte. Mereu când intru încerc să îmi fac meseria cât mai bine. Am făcut 2-0, am închis jocul, aceste puncte sunt importante și vor conta în economia clasamentului. (n.r. întrebat despre ce s-a întâmplat la pauză) Nu am vrut să intru în vestiar, am fost doar până la toaletă. Nu am vrut să îi relaxez sau chestii de genul. Nu știu ce le-a zis Mister, dar au intrat motivați.

Nu trebuie să ne uităm la celelalte echipe, depinde doar de noi să ne calificăm la EURO. După părerea mea, da, Kosovo nu mai are șanse. A rămas o luptă în trei echipe. Urmează o dublă din care trebuie să luăm șase puncte. Mai este de jucat, nu vreau să dau procente, dar cum am spus, depindem doar de noi să ne calificăm la EURO”, a spus Valentin Mihăilă, la Digi Sport.

Politica