vineri, octombrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Noi proteste la Fiscul oltean

Angajații Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Olt au protestat, din nou, luni dimineață. Ei vor egalizarea salariilor în cadrul Ministerului, elaborarea Statutului Finanțistului, o categorie separată pentru finanțiști în cadrul noii legi a salarizării și spun „nu” disponibilizărilor.

Daniel Dumitraşcu, liderul Sind Fisc, sindicatul reprezentativ de la nvielul AJFP Olt, a declarat, conform gazetanoua.ro că protestul a început de la ora 9.00, fiind asigurate doar situaţiile urgente ale contribuabililor.

Angajaţii Finanţelor din Olt au protestat încă de acum două săptămâni, iar timp de două zile au întrerupt lucrul pe toată perioada programului de muncă, reamintește sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sindcaliştii ameninţă cu greva generală, după ce Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie – FNSA a solicitat Ministerului Muncii, prin Adresa nr. 93/29.08.2023, demararea procedurii de conciliere a conflictului colectiv de muncă declanşat la nivelul Ministerului Finanţelor şi instituţiilor subordonate acestuia, ca urmare a neidentificării şi neimplementării unor soluţii reale, concrete la revendicările salariaţilor, mai scrie gazetanoua.ro.

Politica