marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Accident rutier la Brebeni. Un bărbat a ajuns la spital

Un tânăr de 36 de ani, din comuna Mărunței, județul Olt, a ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc luni seară la ieșire din Brebeni. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, condus de bărbatul în cauză. Acesta nu a putut fi testat cu etilotestul.

„La data de 3 iulie 2023, în jurul orei 22:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, la ieșirea din comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 36 de ani, din comuna Mărunței.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Olt.

Politica