marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Topul simbolurilor norocoase din întreaga lume

Conceptul norocului a fost întotdeauna dezbătut în întreaga lume, mulți oameni crezând cu adevărat în rolul sorții și al atragerii lucrurilor bune în viața noastră. Norocul joacă un rol important în viața celor care sunt adepții jocurilor loto. Până la urmă, considerăm loteria un joc de noroc. În acest articol, îți vom prezenta printre cele mai norocoase simboluri care îți pot mări și ție șansele de a câștiga la loto online.

Feriga 

Această plantă este considerată în multe culturi ca fiind aducătoare de noroc. Feriga este simbolul protecției împotriva ghinionului, de aceea putem recunoaște că și în cultura noastră oamenii aleg să păstreze în casă această plantă pentru protecția căminului și atragerea norocului. Mulți jucători loto cred că având în preajmă lor o imagine a ferigii sau chiar o plantă, le poate influența norocul de partea lor. Așadar, înainte de a cumpăra bilete loto online, nu uita să cumperi o plantă ca aceasta. 

Broasca țestoasă 

Broasca țestoasă reprezintă în multe culturi ca fiind aducătoare de noroc. Chiar și în tradiția românească putem regăsi broasca țestoasă în mărțișoare. Broasca țestoasă este regăsită în feng shui, iar cei care cred în simbolistica ei, aleg să se înconjoare cu mici simboluri care reprezintă acest animal. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elefantul cu trompa ridicată

Un alt animal care este considerat aducător de noroc este elefantul cu trompa ridicată. Prezent mai ales în cultura indiană, dar mai ales în feng shui, elefantul cu trompa ridicată este considerat ca atrăgând norocul, protejând împotriva energiilor negative. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să întâlnești un elefant în cale pentru a crede că ai noroc. Poți alege să achiziționezi o statuetă sau o imagine a unui elefant cu trompa ridicată pentru a avea noroc atunci când joci la loto online. 

Nu uita că pe site-ul nostru poți obține cele mai recente rezultate la loto online, așa că verifică ultimele rezultate la Loto Franța 5/49 direct pe Lottomat România. 

Pietre prețioase

Pietrele prețioase ca fiind norocoase și aducătoare de belșug. Cu toate acestea, sunt numere pietre pe care le poți alege în funcție de preferințele tale. Unii oameni aleg să achiziționeze piatra prețioasă corespunzătoare zodiei lor. Poți purta această prețioasă sub forma unei brățări sau alte bijuterii, iar dacă nu-ți dorești acest lucru poți oricând să porți o piatră ca aceasta cât mai aproape de tine, chiar în portofel. 

Numere norocoase

În numeroase culturi, anumite numere sunt considerate ca a fiind aducătoare de noroc. Astfel, mai ales pentru jucătorii de loto, alegerea unor numere care sunt norocoase le poate mări șansele de a câștiga la loto online. În cultura românească numerele care sunt considerate a fi norocoase sunt “3” și “7”. Cu toate acestea, și numărul “8” este considerat norocos datorită formei lui care simbolizează infinitul. 

Tu ce amuletă consideri norocoasă?

Indiferent dacă crezi sau nu în noroc, fiecare om este liber să aleagă semnificația acestor simboluri. Astfel, pe lângă simbolurile prezentate mai sus, oamenii alocă și altor lucruri, semne sau evenimente ale naturii ca fiind reprezentative norocului. Tu ce consideri ca fiind aducător de noroc?

Politica