sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți Gaz vinde rețeaua proprie de distribuție a gazelor 

Consilierii municipali severineni s-au reunit marți, 28 februarie, în ședință ordinară pentru a aproba mai multe proiecte pentru Severin. Printre acestea se numără rezolvarea problemei a extinderii rețelei de gaze.

Câteva proiecte de hotărâri importante, care pot face lumină în probleme delicate ale municipalității s-au aflat astăzi pe agenda de lucru a ședinței ordinare a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin.

Unul dintre ele face referire la un acord de principiu din partea Consiliului Local pentru ca operatorul de gaze Mehedinți Gaz să poată vinde rețeaua proprie de distribuție a gazelor aflată în concesiunea Primăriei. Vânzarea este una intens așteptată și se va face către ROMGAZ. După această tranzacție, rețeaua de gaze din municipiu se va putea extinde mult mai rapid.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am împins de la spate MEHEDINȚI GAZ să caute o soluție, ori să extindă rețeaua, ori să vândă, au hotărât să vândă, suntem total de acord, numai să scăpăm de această firmă care ne-a creat multe probleme”, a declarat MARIUS SCRECIU, primar Drobeta Turnu Severin

Primăria Severin continuă atragerea de fonduri europene și în acest sens s-au depus mai multe proiecte. Unul dintre acestea este pe Programul ANGHEL SALIGNY și presupune asfaltarea mai multor străzi din cartierele mărginașe ale Severinului. Printre proiectele de pe ordinea de zi au mai fost unul destinat dotărilor pentru situații de urgență, precum și unul destinat renovării energetic a Grădiniței cu program prelungit numărul 7 din municipiu.

Politica