duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Veterinar găsit mort în portbagajul mașinii

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit în portbagajul maşinii. Tânărul era dat dispărut de câteva zile. Din primele informații se pare că bărbatul s-ar fi sinucis.

Bărbatul de 35 de ani, medic veterinar cu domiciliul în Anina, județul Caraș-Severin, a fost dat dispărut încă de sâmbătă. Bărbatul plecase de acasă din cursul săptămânii trecute și le-a spus membrilor familiei că vine la Timișoara, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, pentru a se întâlni cu cineva.

Ultima dată când membrii familiei au vorbit cu bărbatul a fost vineri noaptea, tânărul spunându-le că se afla încă în Timişoara.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rudele au cerut ajutorul polițiștilor de la IPJ Caraș-Severin, iar aceștia au deschis o anchetă, scrie tion.ro

I-au anunțat și pe colegii lor de la Timișoara că bărbatul ar putea fi în orașul de pe Bega, iar marți oamenii legii i-au găsit mașina în campusul USAMVBT.

Mai mult, în portbagajul autoturismului, polițiștii timișoreni au găsit cadavrul bărbatului de 35 de ani.

Din primele informații strânse de oamenii legii de la fața locului, cadavrul medicului veterinar nu prezintă urme de violență, iar anchetatorii cred că, cel mai probabil, ar fi vorba despre o sinucidere.

Polițiștii timișoreni au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Politica