miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Plecări în masă de la CSU. Dan Nistor schimbă echipa

Mihai Rotaru a făcut tot posibilul să renunțe la mai mulți jucători, în ultima zi de transferuri din Liga 1. Patronul de la CSU Craiova a rezolvat trei contracte. Martic a fost împrumutat la U Cluj, iar în Bănie s-a întors Ștefan Vlădoiu, iar Paul Papp a fost cedat la Petrolul.

Nu au fost singurii fotbaliști care au plecat de la CSU. Luni seara, Rotaru l-a convins și pe Dan Nistor să meargă la U Cluj: „„Mulțumim, Dan Nistor! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!„, se arată în mesajul postat de olteni pe Facebook.

Clujenii i-au făcut și ei o prezentare noul jucător: „„FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă”, au transmis cei de la U Cluj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica