miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Două tinere s-au ciocnit pe DEx12. Un minor, la spital

Un minor a ajuns la spital, în urma unui accident ce a avut loc luni seara, pe Drumul Expres 12, în afara municipiului Slatina. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Coteana și un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 29 de ani, din comuna Hurezani, județul Gorj.

„În urma evenimentului rutier, un minor, pasager în autoturismul condus de tânăra din județul Gorj, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cele două tinere au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, informează oamenii legii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica