duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Un jucător de la CSU a fost făcut praf de Cârțu: „Este rușinos așa”

Tensiunile interne de la CSU Craiova sunt departe de a fi încheiate. Oltenii continuă să aibă probleme. Între unii jucători și conducerea clubului nu este o situație prea bună. Acest lucru este confirmat și de președintele alb-albaștrilor, Sorin Cârțu. Acesta spune că unul dintre fotbaliști l-a dezamăgit foarte tare, dar nu a vrut să spună clar despre cine e vorba.

Au mai fost discuții. Nu mai vreau să comentez. De exemplu, sunt foarte dezamăgit de atitudinea unui jucător, dar nu vreau să fac public numele lui, să discut, să fac polemici.Este rușinos așa, având în vedere comportamentul nostru față de jucătorul respectiv. Nu, nu discut. Nu spun jucătorul X sau Y. Nu vreau să fac polemici. Comportamentul lui e jenant. Papp și Găman sunt în ultimele șase luni. Au o libertate să-și aleagă echipele. Martic, despre care ai pomenit, mai are contract cu noi, dar orice jucător este liber să plece dacă nu este mulțumit”, a declarat Sorin Cârțu, la Liga Digi Sport.

Mihai Rotaru i-a reziliat contractul lui Arlauskis, dar vrea să mai scape de cel puțin trei jucători, în această săptămână. Totodată, până în vară, patronul clubului din Bănie își dorește să încheie socotelile cu mai mulți fotbaliști.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica