duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Craiova. Lovit de mașină în timp ce traversa strada pe culoarea roşie a semaforului

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a ajuns la spital, luni dimineață, după ce a fost lovit de o mașină, la Craiova, în timp ce traversa strada pe culoarea roşie a semaforului. Accidentul a avut loc pe strada Tabaci din municipiul Craiova.

”În dimineaţa zilei de 13 februarie a.c., 08.40, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Tabaci, din municipiul Craiova. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat, de 47 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tabaci, la intersecţia cu bulevardul 1 Mai, ar fi surprins şi accidentat un bărbat, de 75 de ani, pieton, ce s-ar fi angajat în traversarea străzii pe culoarea roşie a semaforului electric”, potrivit IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica