luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Iasmin Latovlevici se poate transfera la CSU Craiova: „Sigur că da, nu se știe”

CSU Craiova a făcut doar un transfer, în această iarnă. Oltenii l-au adus în Bănie pe Alexandru Ișfan, fotbalist pe care Mihai Rotaru speră să îl vadă la un nivel mul mai înalt în următorii ani. Patronul alb-albaștrilor a anunțat că va mai face minim două mutări, în defensivă.

Ne-a căzut transferul lui Opruț. A fost refuzată oferta noastră. Căutăm un fundaș stânga și cu siguranță o să-l găsim. Le-am spus să ne dea un răspuns clar. Ceva de genul acesta voiau ei (n.r. Hermannstadt cerea 800.000 de euro pentru Opruț), a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

Sorin Cârțu a confirmat și el faptul că trupa din Bănie și-a luat gândul de la Opruț, dar spune că nu se grăbește nimeni să facă mutări, pentru că mai este timp până la reînceperea campionatului: „Cu Opruț a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vând afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a spus Sorin Cârțu, potrivit AS.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru știe că Iasmin Latovlevici, fostul jucător de la FC Argeș, a avut o influență bună asupra lui Ișfan. Omul de afaceri nu a exclus posibilitatea ca fundașul stânga în vârstă de 36 de ani să ajungă la CSU Craiova.

De un an de zile, e prieten cu Latovlevici, pe care îl știm că e un jucător extrem de profesionist. Lato l-a băgat în sală, Lato a început să-l formeze ca dezvoltare fizică și s-a comportat exemplar. Ce a fost până acum un an de zile, e treaba altora, dar el, în această perioadă, s-a comportat foarte bine.(n.r. – poate îl luați și pe Latovlevici) Nu se știe niciodată. Sigur că da, nu se știe niciodată”, a spus Mihai Rotaru, conform Digi Sport.

foto: liga2.prosport.ro

Politica