joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

150.000 de euro pentru revenirea lui Reghecampf la CSU

Mihai Rotaru caută un nou antrenor, după ce Rădoi și-a dat demisia. Patronul alb-albaștrilor vrea să găsească cea mai bună soluție pentru echipa lui și a explicat că toți tehnicienii pe care îi are pe listă sunt sub contract cu alte echipe. Este și cazul lui Laurențiu Reghecampf, cel care a plecat de la CSU la finalul sezonului trecut.

Suma pentru care Reghecampf ar putea ajunge și mâine în Bănie, dacă Mihai Rotaru ar dori să mai investească pentru binele clubului, ar fi de 150.000 de euro, după cum notează ProSport. Respectiva clauză ar fi fost chiar mai mare, dar pentru banii amintiți anterior oficialii lui Neftci nu se vor opune despărțirii de tehnician.

N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite. Am încercat să-mi fac meseria cât am putut de bine. Nu mi-a reproșat nimeni nimic, dar la un moment dat au intervenit niște chestii. Eu mergeam în stânga, iar ei, cei din conducere, mergeau în dreapta. Așa că am ajuns la concluzia că mai bine ar fi să ne despărțim. Eu și Mihai Rotaru n-am avut niciodată discuții în contradictoriu” a declarat Reghecampf, la despărţirea de Universitatea Craiova, în vara trecută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica