joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

ÎPS Teodosie explică de ce șoferul lui a fost prins conducând cu 235 km/h: ”Mașina a dus”

Într-o conferință de presă pe care a organizat-o miercuri, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a trebuit să le explice jurnaliștilor prezenți de ce șoferul său a fost prins gonind cu 235 km/oră, cu el în mașină, în luna august.

„Eu nu știu, nu mă uit la kilometraj. Nici nu știu că a fost așa. A putut să fie un trucaj. Eu trebuia să ajung la un maslu. I-am zis să țină ritmul să ajungem la maslu. Probabil că a mers cu 235km/h, dacă mașina a dus”, a răspuns IPS Teodosie întrebărilor jurnaliștilor, potrivit replicaonline.ro.

Șoferul lui IPS Teodosie a fost prins de polițiști conducând pe A2 Austostrada București – Constanța, la începutul lunii august, cu 235 de kilometri pe oră. A rămas fără permis timp de 120 de zile și a primit o amendă de 2.900 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat miercuri, 3 august a.c., în jurul orei 15.50, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, potrivit unui comunicat al poliției de la data respectivă.

Politica